Om siderne
   
    Lad det være sagt med det samme: Jeg har ikke lavet denne hjemmeside for at lave et flot design eller bruge en masse smarte effekter. Derudover er det min første hjemmeside, så der vil givetvis være ting, som ikke virker så smart. Indtil videre har mine evner - og ikke mindst tid! - sat begrænsningen ved disse sider som I ser. Dog er det min hensigt, at supplere med yderligere indhold - både i form af billeder og information. Pt. har jeg ikke tiden til at indscanne billeder, så indtil videre må I vente med de historiske billeder.
    Siderne er opbygget med manges yndlings-hadeprogram FrontPage idet programmet klarer "alt det der med koden" selv, hvilket betyder at jeg slipper for det. Og det er jeg glad for, da det ikke interesserer mig!

    Siderne ses bedst med en skærmopløsning på 1024x768 pixels og med minimum 16 bit farver - dog gerne 32 bit farver for at opleve billederne bedst. Din browser skal understøtte brug af rammer (frames) for at se siderne korrekt.

Forholdsregler ved brug af Sportrafik.dk samt tilhørende materiale
   
    Ophavsretten til indholdet af alle sider under domænet Sportrafik.dk tilhører Morten Egeskov Storgaard, med mindre andet er angivet, og er beskyttet af den danske ophavsretslovgivning. Alle rettigheder forbeholdes. Det er således ikke tilladt at gengive hele eller dele af disse sider, hverken elektronisk eller mekanisk (f.eks. ved fotokopiering), uden forudgående skriftligt samtykke fra ejeren.
    Billeder må gemmes til privat brug, dvs. ikke til kommerciel brug eller anden form for offentliggørelse, dog under forudsætning af, at fotografens navn ikke fjernes fra eller sløres på billedet.
    I fald at materiale fra siderne ønskes offentliggjort uden for Sportrafik.dk, det være sig udstilling, publikationer, på Internettet etc., skal der i hvert enkelt tilfælde indhentes skriftligt samtykke fra Morten Egeskov Storgaard - se under Kontakt i menuen til venstre.

Morten Egeskov Storgaard, 6. februar 2006
Tilbage til Forsiden